Τι προτιμάτε? Μια ωραία ανατροπή που σας κάνει κέρδος 30,000 $ στην τσέπη σας ή το αντίστροφο...

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 02:54

Το κύριο πράγμα που ανατρέπει είναι μια δουλειά για όλα. Δεν υπάρχει τίποτα παθητικό σε αυτό.

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 02:55

50 ανατροπές ακούγεται σαν κάτι που μπορεί να γίνει… αλλά θα προτιμούσα 17 ακίνητα να έχω κάτι να κληροδοτήσω. Αλλά μια ενδιαφέρουσα εξίσωση…

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 03:55

Ο Uriya Kessner έχει δίκιο
    Είναι ανήθικο απέναντι στα παιδιά να παίρνουν 1.5 μ. και να τα καίνε. Προτιμά μηνιαίες ταμειακές ροές από ενοίκια

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 04:02

Δεν κατάλαβα γιατί να καίω χρήματα;
    Λέω ότι θα προτιμούσα να συσσωρεύσω περιουσιακά στοιχεία γιατί η σύνταξη θα είναι το ενοίκιο από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, και την ημέρα του θανάτου μου τα παιδιά μου θα απολαμβάνουν τα περιουσιακά στοιχεία που έχω συσσωρεύσει σε όλη μου τη ζωή.

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 04:03

Η Uriya Kessner έχασε τη λέξη σωστά

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 04:51

Το «πρόβλημα» στην ενοικίαση είναι η φθορά με τα χρόνια που μειώνει το «παθητικό» εισόδημα.Άλλωστε ξέρουμε ότι δεν είναι πραγματικά «παθητικό» εισόδημα.
    Από την άλλη πλευρά, υπάρχει πραγματικά κάτι να κληροδοτήσετε σε όσους βρίσκονται στη σειρά

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 05:57

Γεια σου Lior, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο ή δύο: 1- Η οικονομική σου κατάσταση σήμερα, 2- Η ηλικία, ναι, είναι επίσης σημαντικό, μερικές φορές κουράζεσαι και το μόνο που θέλει είναι να χαθεί και να ροές μετρητών πάντα βοηθάει. τι λες?

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 06:13

Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ταμείο REIT ή μετοχή μερίσματος χωρίς όλη την ταλαιπωρία να έχετε ακίνητη περιουσία

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 08:12

Και τα δύο πρέπει να γίνουν παράλληλα

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 09:15

Καλύτερα να κάνετε και τα δύο

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 09:15

Meirav Benisti Nachmani
    Τι λες?

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 09:17

και τα δυο

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 11:48

Εξαρτάται από την ιδιοκτησία. Υπάρχουν flips που πρέπει να μείνουν γιατί είναι τέρατα απόδοσης (το μιλήσαμε)

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 11:55

Όλοι μιλάτε για περιουσιακά στοιχεία που παράγουν εισόδημα ως παράγοντες παραγωγής - αλλά τα περιουσιακά στοιχεία που παράγουν εισόδημα στη μακροπρόθεσμη συντήρηση αυξάνουν την αξία τους κατά δεκάδες τοις εκατό και είναι αυτά που παράγουν πραγματικό πλούτο
    Δείτε πόσο αξίζει σήμερα το σπίτι που αγόρασε τότε ο παππούς σας

• Όμιλος Nadlan

Manager
    6 Σεπτεμβρίου στις 11:56

Πολύ αλήθεια Yossi

Σελίδα από 1 2

Συνδεθείτε για να απαντήσετε.